Dave Clarke viert verjaardag in Fuse

We zijn inmiddels halverwege de zomervakantie en september ligt samen met studies, werk en verantwoordelijkheden alweer om de hoek. Het is echter niet allemaal kommer en kwel, want in september gaat het nieuwe Fuse-seizoen terug van start, en welke plaats is er nu geschikter om al die verantwoordelijkheden en zorgen te vergeten (althans tot je om 8 uur 's ochtends geradbraakt naar buiten strompelt om weggebrand te worden door het eerste zonlicht).

Elk jaar in september is er éen Fuse-zaterdagavond voorbehouden voor een speciale gast: Dave Clarke. De technobaron is zo'n fan van de Brusselse club dat hij er elk jaar opnieuw zijn verjaardag viert door er de zaal plat te komen spelen. En dat zal dit jaar niet anders zijn, technofans kunnen 16 september dus met stip aanduiden in hun agenda voor een hele avond geboenk van de bovenste plank. Spelen tevens ook die avond: Fransesco Del GardaDavyPjay en residents Pierre en Deg

Wie Dave Clarke eerder aan het werk wil zien kan op donderdag 17 augustus tevens ook een bezoekje brengen aan de Boiler Room op Pukkelpop.

Ontdek meer...Telex