Drrrip Radio maakt zomertour door Antwerpen

Drrrip Radio is een opkomend online radioplatform. Ze zenden uit op verschillende locaties en evenementen in België. Ze programmeren enorm veel dj-talent met de vraag wat zij zelf thuis luisteren. Hiermee spreken ze een groot publiek aan, een beetje een Belgische Boiler Room. In de maand augustus doen ze een heuse zomertour doorheen Antwerpen. 

De eerste stop is op 12 augustus in Brandt, een soort gezellige tuin in de buurt van Antwerpen-Zuid. Plaatjes worden meegebracht door Avondlicht, Brambatta, Veebo, Laurens en Curtis. Op de 20ste houden ze van 's middags tot 's avonds een onder onsje in het stadspark, van 13u tot 20u zullen SixsixsixtiesNumenBrionSmos, en Carlos je oren verwennen. Koude drankjes en cocktails gecombineerd met platenverkoop in Plant Rekord Store, enkel goed weer is nog nodig en dan kan deze dag niet meer stuk. 

Hierna hosten ze op de 27ste een platenbeurs in het Museum Van Schone Kunsten, platen worden er gedraaid door Champion Sound, Rebel Up! Soundsystem, Hurricane Jonah, Rob The Nice en Flapy. Ook hier worden platen verkocht door o.a. Rebel Up!Plant Rekord Store, green-vinyl.com ,... Op 2 en 3 september vindt de eerste editie van het Food Fest in de Sint-Andries plaats. Leuke muziek met lekker eten, daar lusten wij wel pap van! 

De tour:

12/08 - Brandt Zomerbar

20/08 - Museum Van Schone Kunsten

2/09 - Food Fest Antwerpen / Sint-Andries plaats

3/09 - Food Fest Antwerpen / Sint-Andries plaats

Meer Drrrip? Check hun Mixcloud en Facebook-pagina