Vitalic opnieuw live in België op [PIAS] Nites Invites Les TransArdentes

[PIAS] Nites en Les TransArdentes slaan de handen in elkaar voor een avond in Paleis 12. Op 18 november staat Vitalic voor ons klaar met zijn fantastische ODC liveset, maar dat is niet het enige goede nieuws. Ook Mr. Oizo, Fakear, Gramatik, Møme, The Blaze, Anna Of The North en KLLO staan op de voorlopige affiche.

[PIAS] Nites brengt al jaren grote namen naar ons Belgenland. Dit jaar werken ze voor de eerste keer samen met het Luikse festival Les TransArdentes in de Brusselse evenementenhal Paleis 12. De electroraver komt met Vitalic en Mr. Oizo aan z’n trekken, terwijl fans van het rustigere werk kunnen genieten van Gramatik, Fakear, Møme en The Blaze.

Een tweede zaal biedt onderdak voor Anna Of The North en KLLO. Die tweede zaal is een samenwerking met het platenlabel Different Recordings en geeft voorrang aan iets nieuwere projecten. De volledige line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

Alle info over [PIAS] Nites Invites Les TransArdentes vind je terug op de website of op Facebook. De early-bird tickets kosten €32,5 en kan je kopen via deze link. Laat ons hopen dat dit een jaarlijkse traditie wordt.

Foto’s copyright [PIAS] Nites/Les TransArdentes