Programmatie van eerste Dancefair / Musicfair in België (deels) bekend

Dit jaar gaat voor het eerst Dancefair / Musicfair door in Kortrijk. Het concept komt van onze noorderburen aanwaaien. Vandaag kwam een groot deel van de programmatie bekend.

De eerste Belgische editie gaat op zaterdag 4 en zondag 5 november door in Kortrijk Xpo. Plaats genoeg dus om daar iets groots op poten te zetten. Met de programmatie die nu bekend is ziet het er ook naar uit dat er heel wat te doen zal zijn dat weekend.

Op de eerste dag zien we heel wat interessante workshops van grote namen. Zowel artiesten als fabrikanten doen er hun ding. Zo staat Pioneer er met hun dj-gear en laten ze Iris Menza, Rafi Kahn en DJ Neon masterclasses geven. Maar ook Alvaro en Frontliner houden er een masterclass.

Er zijn ook verschillende panels, waaronder bijvoorbeeld "Spotify: Make Music Make Money", "How To Grow a Festival in 10 years" en "How To Get Signed To Spinnin' Records". Over Spinnin' Records gesproken: zij organiseren een demodrop waar je je eigen producties kan laten beluisteren door hen.

De zondag zien we dan weer Aeroplane en Moonlight Matters op het programma staan die toelichting geven over het producen. Ook het Engelse Abbey Road Institute is aanwezig met diverse workshops rond mastering, producen, vocals,...

Bekijk het volledige programma op de website van Dancefair.