Contrair haalt Job Jobse en Bicep naar Antwerpen tijdens najaarsoffensief

Contrair keert terug. De Antwerpse loods die dit voorjaar werd omgetoverd tot feestpop-up opent opnieuw tijdelijk de deuren. Met Job Jobse en Bicep staat er heel wat lekkers op de kalender.

Vanaf dit weekend is er opnieuw leven in de Necap-loodsen. Contrair steekt er namelijk het vuur aan de lont met een tweede pop-upseizoen, dat loopt tot 31 december.

Thomas Van Praag en Yves Massignani mogen zich op de borst kloppen; ze wisten mooie namen te strikken. Zo houdt Bicep hun enige Belgische stop van dit najaar in Contrair, tekende Job Jobse voor een all-nighter en neemt ook popblog Disco Naïveté een avond voor hun rekening. Verder zijn er nog losse avonden als Hush Hush met Hush Hefner (aka Massignani), Faisal, The Whatevers en Jules X, een modemarkt en een kunstexpositie.

Of wat dacht u van The Red Rider, een herwerking van De Rode Ridder? Lectrr, vaste cartoonist bij De Standaard, stak de strip in een nieuw jasje. Artistiek festival Closer/Dichterbij wil dan weer gastronomie, kunst en optredens samenbrengen.

Dat ronde #2 van hun pop-up iets langer zal duren, vinden de organisatoren niet erg. "De eerste editie kwam er misschien een beetje te snel. We willen er na de opgedane kennis meer uithalen met een evenwichtiger programma", vertelden ze aan Knack Focus.

Zaterdag 7 oktober staat de eerste Hush Hush-avond als opener op het programma. Meer info en updates over de verdere kalender vind je op de website van Contrair of hun Facebook-pagina.