Kozzmozz keert terug naar ArtCube voor 22e verjaardagseditie

22 jaar is het ondertussen al dat Kozzmozz, het Gentse techno-concept op volle toeren draait. Je vind ze overal terug tegenwoordig. Naast hun thuisbasis de Vooruit zijn ze nu ook bezig met het rondtrekken in België onder het concept Kozzmozz on tour. Daarbovenop krijgen we voor oudejaarsavond een collaboratie met Moonday voorgeschoteld. Drukke agenda of niet, de jaarlijkse get together in de ArtCube zat er sowieso weer aan te komen. 

En wat voor één! Techno-legende Speedy J en het trio FJAAK zullen naast UVB en Matrixxman hun kunsten vertonen in de hoofdzaal. Er zal ook een groot aanbod aan Belgische toppers aanwezig zijn. Spacid en Border One vergezellen die avond de internationale artiesten. Terwijl de tweede zaal volledig voorzien is van Belgisch talent.

Speedy J, die geen onbekende is voor deze Gentse organisatie, zal zijn terugkeer op Kozzmozz bevestigen met een knal. Dit kan ook niet anders voor deze ervaren techno-veteraan die eerder dit jaar nog gigs wist bij te wonen zoals onder andere Rotterdam Rave Festival, Cirque Magique en Laundry Day

FJAAK staat als eerstvolgende op de affiche: een trio van hardware freaks om naar uit te kijken. In onze ogen ook de headliner van het evenement. Ze komen niet vaak langs in Vlaanderen dus mis zeker niet de opportuniteit om ze op 4 november achter de decks bezig te zien. Met sporadische bezoekjes aan de net afgelopen ADE en met een nieuwe track release in de maak genaamd "The Tube" staan ze terug volop in de schijnwerper.

Er zal zich die avond ook veel beukgeweld voordoen, mede mogelijk gemaakt door onder andere UVB, Trish Van Eynde en Trixy. De overige dikke schijven worden voorzien door resident en mede-organisator Spacid, Matrixxman, Peter Van Hoesen, A.Brehme en Absurd. Ticketverkoop is volop aan de gang aan nu nog een voordelig wave 2 tarief via: http://www.kozzmozz.com/tickets

Of je kan je natuurlijk inschrijven om een duoticket te winnen bij ons!