Gratis Leuvens festival Fabrik kondigt tweede editie aan

Vorig jaar vond de eerste editie van het Leuvense festival Fabrik plaats in een oude loods dichtbij de Vaartkom. Hoog tijd voor een vervolg op de succesvolle formule van het evenement dus! Voor deze tweede editie zal de organisatie de Oude Stelplaatsen van De Lijn van 1 tot en met 3 november inpalmen. 

De coole locatie wordt wederom omgetoverd tot een paradijs voor iedereen die muziek, kunst en ondernemerschap hoog in het vaandel draagt. Je kan je verwachten aan interessante workshops, optredens van jong geweld en tal van andere zaken. Voor de creatievelingen onder ons die er ook graag bij willen zijn, je kan de organisatie nog tot 13 oktober contacteren omtrent het tentoonstellen van jouw werk of gewoon om een hand toe te steken. 

Op de eerste dag zal er o.a. iemand van Red Bull Elektropedia komen praten en zullen de Antwerpse zangeres Blu Samu en Nederlandse producer Trian Kayhatu, die eerder al een EP op het Darker Than Wax-label uitbracht, optreden. Dag twee zal grotendeels ingenomen worden door een open markt, maar ook de mannen van Crevette Records komen hun expertise uit de doeken doen. 

De derde dag schiet er toch wel tussenuit voor de muziekliefhebbers onder ons. Zo zal Poldoore een workshop beatmaking geven en zal er ook een eindfeest plaatsvinden in samenwerking met het Nederlandse More Bounce-collectief. Dit funky collectief maakt al langer furore in de Nederlandse hoofdstad en brengt nu hun koffer vol allerhande funk naar Leuven samen met dj's Lucas benjamin, DTM Funk en Lee Funksta

Doorheen de drie dagen zijn er ook tal van andere activiteiten in de Oude Stelplaatsen zoals doorlopende tentoonstellingen, koken met collectief z a t en een filmvertoning. Meer info over dit alles vind je op het FB-event. Kom dat zien! 

Ontdek meer...Festival