Beukgeweld #3

Het weekend nadert weer en onze dansvoeten beginnen alweer te hunkeren naar wat fancy footwork. Deze vijf tracks brengen je alvast in de stemming voor een vrijdagse tapdanssessie!

DJ Arne L. II & Mirko Milano - Assimilation

Hard tranceplaatje dat reeds in 2001 op Deep Mission verscheen, een label waar wel meer van dit soort vettige retro op te vinden is. Als wij deze ooit op het einde van een feestje horen kunnen wij in vrede sterven. 

Moth - Thyatira

Compromisloze stamper van het Franse duo Moth. De Fransozen situeren zich qua expertisedomein ergens in het sinistere vak van de industrial techno en ravemuziek, denk hierbij ook aan artiesten als AIROD en Under Black Helmet

Hardfloor - Lost In The Silverbox

Zware acid-track van het Duitse duo Hardfloor, dat gespecialiseerd is in het gebruik van de Roland TB-303 bass synthesiser (ze zouden er naar verluid soms zes tegelijk gebruiken). Lost in the Silverbox is een track die je regelmatig kan opvangen in DJ-sets van Perc

Avgusto - Tumbling Boulders (Roentgen Limiter Remix)

Deze doet ons onwillekeurig denken aan Sysma van Dusty Kid, dat een tijd geleden op Suara Music uitkwam, al is deze Tumbling Boulders remix van Roentgen Limiter nog een paar gradaties harder. 

Dave Davis - Transfiguration (X&Trick Remix)

Remix door onze landgenoot X&Trick, die de nodige stampelementen toevoegde aan de reeds uit 1996 daterende Bonzai-parel Transfiguration. Zweven en stampen tegelijk, wat moet een mens meer hebben!

Meer Beukgeweld