Beukgeweld #4

Het is weer bijna weekend en dat betekent dat wij je weer van vijf sjansplaten voorzien om je zondagse kater op te veroorzaken. Ten dans!

Bjarki - Here It Comes Can You Feel It 92 Hoover 2

Wij zagen Bjarki dit jaar aan het werk op evenementen als Pukkelpop en 1988 in Kompass en kunnen met recht en rede zeggen dat de man iets afweet van een zaal naar de maan spelen. Deze duistere Here It Comes Can You Feel It 92 Hoover is een mooie illustratie van 's mans capaciteiten. 

A&E Dept - The Rabbit's Name Was...

De voice-sample van deze track, die reeds in 1994 uitkwam, komt uit een opname van Houston Capcom en Apollo 11, net voor de eerste maanlanding. En mocht dat je niet interesseren is er nog steeds de verschroeiend snelle acid-techno om naar te luisteren!

Funk D'Void - Bad Coffee (Charles Fenckler Rave Mix)

Eentje van op het legendarische Soma Records, het label van Slam. Deze Charles Fenkler remix van Bad Coffee stond op de Soma 25 Remixes (een reeks remix-EP's waarbij oude en nieuwere Soma-tracks onder handen genomen worden door een waaier aan artiesten). 

Boston 168 - 303 Regiment

Een duister nummer waar de acid als radioactief smeltijs vanaf druipt en waarin een bizarre balans tussen stampen en zweven gezocht wordt. 

Clouds - Chained To A Dead Camel (Perc Remix)

Als je de koning der zware boenktechno een boenktechno-classic onder handen laat nemen dan kan je het resultaat al raden: boenken inderdaad. Het is nog wachten op de release, maar het lijdt geen twijfel dat Perc hiermee al menige dansvloer kapotmaakte. 

Wie niet genoeg kan krijgen van dit soort schijven kan hier deel 1, deel 2 en deel 3 van Beukgeweld terugvinden. 

 

 

Meer Beukgeweld