Beukgeweld #5

Het weekend komt eraan, en dat betekent dat wij je wederom voorzien van een portie muziek die je weer eens wat minder populair zal maken bij de buren! 
Mikael Jonasson - Hibernate (Giorgio Rusconi Remix)

Eentje die wij ooit hoorden tijdens een DJ-set van Joseph Capriati. Op zich is deze Giorgio Rusconi-remix geen al te ingewikkelde track, maar soms heeft een mens dan ook niet meer nodig dan bas en percussie!

Joy Kitikonti - Joyenergizer

Hyperactieve hard-trance van de Italiaan Joy KitikontiJoyenergizer bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar maar is nog steeds te horen in sets van bijvoorbeeld onze landgenote Amelie Lens!

Ontal & 2nd Gen - Shock

Geen poespas, geen gezever, gewoon vijf minuten lang stampen. 

 

The Advent & Industrialyzer - Maximal

Pareltje van The Advent & Industrialyzer waarvan wij vooral het middenstuk met de agressief knarsende synths uitermate kunnen smaken! The Advent is overigens een goede vriend van onze eigenste Marco Bailey

F.U.S.E. - Substance Abuse

Nog een gouwe ouwe van F.U.S.E., inmiddels beter bekend als Richie Hawtin. De persoon die deze track poste oppert trouwens dat dit nummer een reactie is op Energy Flash van Joey Beltram, dat het jaar ervoor uitkwam. In Energy Flash mompelt een naar omlaag gepitchte stem bijvoorbeeld 'Ecstasy', terwijl een gelijkaardige stem in Substance Abuse 'Overdose' mompelt. 

Wie niet genoeg kan krijgen van dit soort schijven kan hier deel 1, deel 2deel 3 en deel 4 van Beukgeweld terugvinden. 

Meer Beukgeweld

Gerelateerd