Flying Lotus komt met nieuwe kortfilm

Flying Lotus is terug met een nieuwe kortfilm, getiteld Define Beauty: Skinflick. De film duurt een dikke 3 minuten en draait rond Bumpy Bob the Bubble BoyBumpy Bob, wiens echte naam Bob Heslip is, lijdt aan een extreem zeldzame ziekte genaamnd NF-1

Dat Flying Lotus niet enkel met muziek bezig is weten we al even. Als Steve bracht hij namelijk begin dit jaar zijn debuutfilm Kuso uit. Op verschillende plaatsen werd deze horrorfilm beschreven als het vreemdste en walgelijkste ooit gemaakt. Reacties die FlyLo met open armen ontving.

Tijd voor een nieuw hoofdstuk, namelijk Define Beauty: Skinflick. Het hoofdpersonage Bumpy Bob lijdt aan een ziekte die ongeveer 0.03% van de wereldbevolking treft. De ziekte zorgt ervoor dat de volledige huid vol komt te staan met kleine gezwellen (vandaar dus de 'artiestennaam').

FlyLo ontmoette Bob voor de eerste keer tijdens het maken van KusoBob had daarin een kleine rol en tijdens het werken aan de film kwam bij Steve het idee opdagen om een film aan Bob te wijden. 

In de film gaat Steve met zijn camera ieder stukje huid van Bob af. Later wordt de camera begeleid door de handen van Bob en zijn vrouw Loana. Niet aan te raden na het eten. Leuk voor FlyLo-fans die het niet zo hebben op vieze beelden: gedurende de hele film speelt er een soundtrack die Flying Lotus speciaal hiervoor maakte.

Ontdek meer...Video
Artiesten in dit artikel