Eerste namen voor Down The Rabbit Hole 2018 bekend

ODESZA, James Holden & The Animal Spirits, Jon Hopkins, Nils Frahm, The Black Madonna en Sampha. Dit zijn enkele namen die we zullen kunnen bewonderen op Down The Rabbit Hole 2018. De volgende, vijfde editie van het festival zal plaatsvinden van 29 juni tot en met 1 juli 2018 in de Groene Heuvels bij Beuningen. 

Net als de vorige edities zal Down The Rabbit Hole naast een ijzersterke line-up, ook inzetten op geweldige randanimatie. Dans, kunst, performance en lekker eten, maar ook onverwachte feestjes en een kans op een meet-and-greet. En doordat het festival deze factoren ieder jaar weer fantastisch weet te combineren, zijn ze dit jaar genomineerd voor de European Festival Awards in de categorie 'Best Medium-sized Festival', je stem uitbrengen kan hier.

Heb je nog een gaatje in je agenda van 29 juni tot 1 juli en wil je Down The Rabbit Hole graag meemaken? De kaartenverkoop start op 1 december om 10:00 uur, dus als je erbij wil zijn, kan je voor meer informatie en tickets terecht op deze website.