Axwell-kamp neemt single Felix Pallas onder handen

De laatste jaren valt er uit het kamp van de Zweedse superster Axwell maar weinig interessant nieuws te melden. Dikke radiohits en mainstage-platen met partner in crime Sebastian Ingrosso, dat wel, maar écht interessante producties en remixen, zoals we die tien jaar geleden van hem hoorden, helaas niet meer.

Toch is er plots een reden om op deze pagina’s nog eens de aandacht te vestigen op zijn hoek van het muzikale universum. De Belgische kerels van Felix Pallas zijn immers op de radar van zijn label Axtone beland, dat binnenkort een edit uitbrengt van hun vorige single Similarities.

De bijkomende productie is van de hand van Klahr, één van de jongste Zweedse toevoegingen aan het Axtone artiestenpallet. Hij hanteert een poppy crossover-stijl zoals we die ook kennen van Madeon, wat dan weer mooi aansluit bij de alien pop van Felix Pallas. In Similarities vinden we al diepe, slepende synths en mooi geproducete vocals terug, spek naar Klahr zijn bek vermoeden we. Nu vrijdag 1 december weten we hoe het klinkt, tot dan doen we het nog met het origineel en met onderstaande teaser.