Modfest haalt The Hacker, Egyptian Lover en Weval naar Hasselt

Muziekodroom kondigde deze week de line-up van Modfest aan. Op de editie van 2018 prijken onder meer The Hacker & Miss Kittin, Egyptian Lover, Weval en De Sluwe Vos op de affiche. Het indoor festival zet daarmee de trend van de afgelopen jaren verder: een stilaan vastgeroeste naam met duistere beats die als headliner moet fungeren, aangevuld met rock & lol, live electronica, house en harde beats verspreid over vier zalen.

Dat vertaalt zich in levende legendes The Hacker en Miss Kittin, de 808-god Egyptian Lover, Weval als spannendste live-act van de afgelopen jaren en de eigenwijze De Sluwe Vos. Up High live en een DJ-set van The Sore Losers vervolledigen het lijstje volktrekkers.

Het is in de Muziekodroom, dus The Whatevers en Goldfox krijg je er standaard bij. Gewelt zorgt dan weer voor een favor in return aan Will Oirson en Lucky Done Gone. Ze hosten jaarlijks samen een dansnamiddag op ADE. Verder zijn er Luid Vuil Traag ft. TTN Dark DJs, Cellini live, Monsieur Mongoloid en Ercan Alkan.

Modfest palmt zaterdag 20 januari in op de kalender. Tickets zijn te koop aan €18 via de website van Muziekodroom. Check hieronder hoe Weval het er vanaf bracht op Best Kept Secret.