Beukgeweld #7

Het belooft weer ijzig koud te worden dit weekend, geen beter excuus dus om je koude bed in te ruilen voor je favoriete salsaclub om tot in de vroege uurtjes te staan fistpumpen. Wij brengen je alvast in de juiste stemming met deze vijf tracks!

Ant & KN - Fast Lane

Snelle beats, harde bassen en een hyperactieve, opzwepende percussie vormen de kernelementen van dit oldschool nummer, en meer hebben wij in feite niet nodig. 

Incident Prism - Ice Machine

Qua tempo moet deze Ice Machine zeker niet onderdoen voor Ant & Kn's Fast Lane, en qua hardheid doet dit nummer er zelfs nog een paar schepjes bovenop. De agressieve dreiging die dit nummer uitstraalt zorgt ervoor dat het de perfecte soundtrack vormt voor een louche industriële rave.

Amelie Lens - Stay With Me (Perc Remix)

Talent vanop eigen bodem dat onder handen genomen wordt door de allesverwoestende Perc, alsof haar tracks op zich nog niet hard genoeg zijn!

DJ Misjah & DJ Tim - Acces (Justin Bourne & Dynamic Intervention Remix)

Het origineel uit 1995 is een regelrechte klassieker, maar als het van ons afhangt is deze remix minstens even goed.  

Technasia - Acid Storm

Charles Siegling, ook wel bekend als Technasia, is een Frane artiest die al geruime tijd meedraait. Zijn producties zitten origineel ineen en geen twee nummers klinken hetzelfde. Liefhebbers kunnen bijvoorbeeld ook The Final Quadrant checken. 

 

Meer Beukgeweld