Renaat Vandepapeliere lanceert RV Trax

Waar Renaat Vandepapeliere er in het verleden prat op ging géén dj te zijn, zien we hem de laatste tijd toch af en toe eens achter een dj booth opduiken. Eén van de sterktes van zijn dj-sets is dat hij voortdurend onuitgebrachte muziek aan de man brengt van minder gekende producers, iets wat hij nu wil doortrekken in de nieuwe RV Trax. Deze reeks releases zal worden verspreid via Renaat zijn legendarische R&S Records.

Met de nieuwe serie wil Renaat vooral een platform bieden aan producers die in de digitale overvloed lijken te verzuipen of te vaak over het hoofd worden gezien. Artiesten geselecteerd puur op kwaliteit, los van hun social media reach, hype of achtergrond. Voor de eerste RV Trax werden drie tracks van respectievelijk Bird Of Paradise (in een Steve Legget dub), G-Prod en Hermetics uitgekozen.

Dat Renaat zijn fijne neus voor onontgonnen talent na ruim dertig jaar ervaring allerminst verloren is, wordt nogmaals onderstreept. De eerste RV Trax release is vanaf 19 januari '18 bij de digital platenboer verkrijgbaar. Je kan de tracks nu al online bestellen

Tracklist:
1. Bird Of Paradise - Alone Again (Steve Legget dub)
2. G-Prod - D-Light
3. Hermetics - Collider