Extrema Outdoor Belgium kondigt 8ste editie aan

Extrema Outdoor Belgium groeide in enkele jaren tijd uit tot een niet te missen festival voor house- en technoliefhebbers. Zonet kondigde de organisatie achter XOBE hun achtste editie aan, die net zoals de voorgaande jaren zal doorgaan tijdens het Pinksterweekend.

Concreet betekent dit dat Kelchterhoef in Houthalen-Helchteren op 18, 19 en 20 mei opnieuw zal overspoeld worden door de crème de la crème van de internationale house- en technoscene.

Sven Väth, Maceo Plex, Nina Kraviz, Jeff Mills, Seth Troxler, Tale of Us, ... Het lijstje wereldtoppers dat de afgelopen jaren de revue passeerde op Extrema Outdoor Belgium is nauwelijks te vatten. Voorlopig zijn er nog geen artiesten bekend voor de editie in 2018.

In 2018 zullen er ook enkele nieuwigheden zijn, zo wist de organisatie ons te vertellen:

De fans van XOBE18 kunnen zich verwachten aan een geweldige line-up en het ziet ernaar uit dat we er voor volgend jaar nog een serieuze schep bovenop kunnen doen. We voegen een extra podium toe dat ervoor zorgt dat we meer dan 55.000 enthousiaste bezoekers en 160 artiesten over 3 dagen kunnen verwelkomen.

De afterparty op de camping krijgt een stevige upgrade: een nieuwe locatie en een uitbreiding in oppervlakte. Door deze uitbreiding hebben we de prijs van de Holiday Tickets met een schamele €10 moeten verhogen.

Wil je er zeker bijzijn? Zorg dan dat je op 13 december om 18u30 klaarzit voor je scherm. Dan start de pre line-up ticketverkoop namelijk. Dagtickets zullen beschikbaar zijn voor 49 euro, combitickets voor 109 euro. Eens de line-up is aangekondigd, zullen deze prijzen telkens met 10 euro worden verhoogd. Wie er de voorbije jaren bij was, kan beamen dat je het Pinksterweekend maar beter met stip aanduidt in de agenda!

Ontdek meer...Festival