Tale of Us mixt volgende Fabric-compilatie in elkaar

De Fabric-reeks is wellicht één van de langstlopende en meest relevante compilatiereeksen die er op onze aardbol bestaan. Waar DVS1 nog de recent uitgebrachte Fabric96 in elkaar mixte, is nu aangekondigd dat het Italiaanse duo Tale of Us numéro 97 voor zijn rekening zal nemen. De tracklist is alvast om duimen en vingers bij af te likken!

Telkens wanneer een Fabric-compilatie op de wereld wordt losgelaten, is het al reikhalzend uitkijken naar wie de eer krijgt de daaropvolgende cd te selecteren. Deze keer zijn Carmine Conte en Matteo Milleri aan zet, die we ook beter kennen als Tale of Us, het duo achter tal van straffe releases en het label Afterlife (check zeker ook de laatste release op Afterlife van Stephan Bodzin!).

De compilatie verschijnt op 16 februari en zal bestaan uit 20 tracks, waarvan 13 exclusief worden voorbehouden voor de Fabric-release. Op de tracklist vinden we enkele Afterlife-geallieerden terug zoals Aether en Mind Against, maar ook andere wereldspelers als Adriatique, Recondite, Patrice Baümel, Fur Coat en Adana Twins zullen aan bod komen. Ook Tale of Us zelf heeft met Error Error een nieuwe release klaar voor de compilatie.

Om de release van het album te vieren zullen de heren van Tale of Us op 25 februari een all nighter spelen in de gelijknamige, legendarische club Fabric te Londen. De volledige tracklist van de Fabric97-release kan je onderaan dit artikel terugvinden.

Tracklist 
01. Tom Flynn - Cup Of Joe 
02. Recondite - Saudade 
03. Trikk - Metala 
04. Agents Of Time - Ness 
05. Mind Against & Aether - Covenant 
06. Pisetzky - Bawas 
07. Efdemin - There Will Be Singing (DJ Koze Remix) 
08. Reference - Ghetto Nebula 
09. Marino Canal - Faint Light 
10. Fideles - Resonant 
11. Patrice Bäumel - The Hatchet 
12. Mathame - Lifetime 
13. Denis Horvat - 4th Wall 
14. Brian Cid - Plot Thickens 
15. Fur Coat - Squared Minds 
16. Adana Twins - Sequenze 01 
17. Soulholic & 7Options - Memorial Day 
18. Kevin De Vries - Path To Immortality 
19. Tale Of Us - Error Error 
20. Adriatique - Ray 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel