Vroeger nieuwjaar vieren met TRYBE en Claptone @ Fuse (29/12)

TRYBE wist in de loop van het jaar veel grote namen te strikken voor hun concept in Fuse. Hot Since 82, Boris Brejcha, Joris Voorn, ze passeerden er allemaal de revue. Om nieuwjaar al wat vroeger te vieren nodigen ze op 29 december de gemaskerde Claptone uit voor hun eindejaarsspecial.

Iedere maand palmt TRYBE de Brusselse club Fuse in met een mix van house en techno, liefst met een hoge dosis percussie. Mysterieuze vogel Claptone is vooral bekend van zijn hit No Eyes en zijn befaamde remix van Gregory PorterLiquid Spirit. We zagen hem deze zomer nog bezig op Tomorrowland waar hij het publiek aan het dansen kreeg met deze energieke set:

Het mag geen toeval zijn dat Claptone heel wat nummers speelt van de volgende dj en producer op de line-up. De Limburger Sieg Motmans heeft er een geweldig jaar opzitten. Deze zomer speelde Siege op Tomorrowland en We Are FSTVL. Bovendien schopte zijn nummer My Lady het tot de Beatport top 20.

We hebben het dan nog niet gehad over zijn releases dit jaar op het legendarische Strictly Rhythm, Amplified Records, Glasgow Underground en zelfs Pete Tongs FFRR Records. Een indrukwekkend lijstje dat ook Roger Sanchez opmerkte. Hij vroeg Siege om eens een guestmix te verzorgen voor zijn radioshow Release Yourself:

Naast Claptone en Siege, horen Charlise N Chaplin en Christian 82 ook bij deze 'tribe'. Om alvast even in de mood te komen, staat er op 28 december een livestream ingepland met Siege. Tibbaa On Air maakt deze mogelijk. Deze livestream zal plaatsvinden tussen 20u en 24u via dit Facebook-event. Mis zeker je kans niet om nu al een ticketje te bemachtigen. In de huidige, tweede wave kost een ticket 13 euro.

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel