Nief Gerief #28

In de rubriek Nief Gerief selecteren wij de beste releases die de elektronische muziekwereld de afgelopen zeven dagen te bieden had. Met de focus op ongepolijste diamanten en een voorkeur voor Belgische meisjes en jongens, toveren wij iedere week de nieuwste pareltjes op uw scherm en in uw oren. 

Eamonn Griffin - Altered EP

Bunk3r R3cords verwelkomt de in België vertoevende producer en dj Eamonn Griffin. Hoewel de Ier al bijna drie decennia meedraait als dj, lanceerde hij zijn carrière als technoproducer pas enkele jaren geleden. Met succes, want binnenkort volgen releases op labels als Tekx, N.G.R, Subwoofer, Betrieb of Projectile Music.(Koop)

Sad Girl - Audio Therapy EP

De Duitse broers achter Drumcomplex verwelkomen dan weer Sad Girl op hun Complexed Records. Haar debuut, dat eerder dit jaar uitkwam op Lines, kreeg al support van Laurent Garnier, Tale Of Us en Amotik. (Koop)

Kevin De Vries & Weska - Cataract EP

Odd Recordings, het laatste label van Arjun Vagale en Ramiro Lopez, gaat gewoon de door met het afleveren van schitterende meestampers. Deze keer nodigden ze wijselijk de Berlijners Kevin De Vries en Weska uit. (Koop)

Buried - Roll The Dice (Pär Grindvik Edit)

Pär Grindvik laat nog eens zien dat hij ook rustige elektronica in de vingers heeft. Roll The Dice haalde het Born to Ruin album van Buried niet, maar is in deze herwerking een meer dan smakelijk toetje. (Koop)

Developer - Iguana

Het Belgische Coincidence Records haalt met deze release van de Amerikaanse grootmeester Developer een ongelofelijk grote vis binnen. De twee uitzonderlijk melodieuze nummers die hij levert, zijn techno van de meest verleidelijke soort. (Koop)

Meer nieuw materiaal ontdekken? Neem zeker een kijkje bij ons vorig Nief Gerief:

Meer Nief Gerief