Beukgeweld #8

Het was al even geleden, maar hier zijn we weer met een nieuwe Beukgeweld, waarin we je nog maar eens voorzien van vijf van de allerhardste bommen die wij konden vinden. 

Boris Brejcha - Turnover

Duitser Boris Brejcha's stijl is te omschrijven als een mix tussen minimal en techno met daarin ook nog eens een pak trippy psytrance-elementen verweven, zelf omschrijft hij dit als 'hightech minimal'. Wat het ook moge zijn, het is uiterst effectief eens het uit een degelijke soundsystem knalt. 

SAMA - Origin

Weinig subtiele kicks, bonkende bassen en een aanstekelijke synth vormen de hoofdelementen van deze Origin, een nummer dat uitkwam op Kraftek (het label van Pleasurekraft). 

Ben Fraser - 2424

Daar hebben we alweer het Scythe Squadron label met een acidnummer om 'u' tegen te zeggen. 2424 van Ben Faser is een loeiharde smak in je gezicht waarbij het aantal beats per minuut ongezond hoog opgedreven wordt. 

ROD - Hor

Agressief werk vanop Ben Klock zijn label Klockworcks dat wij een tijd geleden leerden kennen via een mixtape van Sven VäthHor had niet veel tijd nodig om op te klimmen tot éen van de techno-tracks van het jaar 2017.

Redhead - The Darkness (Tom Hades Remix)

Uitstekend nummer van onze landgenoot Tom Hades. Deze remix, die uitkwam op Marco Bailey's MB Electronics, dateert al van 2003 maar zouden wij gerust nog elk weekend een keertje kunnen horen. 

Wie niet genoeg kan krijgen van dit soort schijven kan hier deel 1, deel 2deel 3deel 4, deel 5 , deel 6 en deel 7 van Beukgeweld terugvinden. 

 

Ontdek meer...Beukgeweld
Artiesten in dit artikel
ROD

Meer Beukgeweld