Nief Gerief #30

In de rubriek Nief Gerief selecteren wij de beste releases die de elektronische muziekwereld de afgelopen zeven dagen te bieden had. Met de focus op ongepolijste diamanten en een voorkeur voor Belgische meisjes en jongens, toveren wij iedere week de nieuwste pareltjes op uw scherm en in uw oren. 

Ikaro Grati - Hygge EP

De Belgische Nederlander Ikaro Grati maakt zijn debuut op het toonaangevende Keulse label Traum Schallplatten. Na interessant werk op onder andere Stab Recordings haalt de jongeman uit met hypnotische techno die door het label op hetzelfde schavotje als de muziek van Extrawelt geplaatst wordt. (Koop)

Paul Ritch - Manta EP

Na zijn experimentele uitstapje met Kaczmarek is Paul Ritch volledig terug op zijn vertrouwde Quartz Records. De Fransman weet nog reeds waar de technoklepel hangt met deze drie donderende cuts. (Koop)

Detroit's Filthiest ft Amina Ya Heard - Handprint (Aeroplane remix)

Onze eigenste koning van de nu-disco, Aeroplane of wie dacht u, neemt dit minihitje van Detroit's Filthiest en Amina Ya Heard op verbluffende wijze onder handen voor Defected. (Koop)

Shlomi Aber - Accelerator EP

De tijden dat we Drumcode linkten aan goede releases leek een tijdje voorgoed voorbij. Adam Beyer is met de vinyl-only-reeks Drumcode Ltd. echter goed bezig het tegenovergestelde te bewijzen. Shlomi Aber zette zijn tanden in deze vier doordachte nummers. (Koop)

22weeks - Work Those EP

22 weeks is de volledig Belgische samenwerking tussen Amtek en Mike Ekim op Melodymathics. De heren leveren de single Work Those die vervolgens onder handen genomen wordt door Lu York, Fizzikx en labelbaas Melodymann zelf. (Koop)

Meer nieuw materiaal ontdekken? Neem zeker een kijkje bij ons vorig Nief Gerief:

Meer Nief Gerief