Beukgeweld #9

Deze januari was de donkerste in dertig jaar, wij zagen onze kans om deze donkere dagen te voorzien van een gepaste soundtrack bestaande uit obscuur, hard technogedreun. Geniet van deze nieuwe Beukgeweld!

FJAAK - The Tube

Wij zagen het Duitse technotrio Fjaak eind vorig jaar nog aan het werk in de AB en waren meer dan onder de indruk van de pompende set die ze hier afleverden. Deze The Tube kwam uit op een compilatie ter ere van het vijfjarige bestaan van het Spaanse label Involve. Een schot in de roos als je het ons vraagt!

Process 404 - Morty's Spiritual Daemons

Een mooie combinatie van trippy en hard. Dat dit nummer vergezeld gaat van een clip met door een kleurenfilter getrokken scènes uit onze favoriete animatieserie van het moment, Rick and Morty, levert Process 404 alleen maar pluspunten op!

Boston 168 - 1989 

Afkomstig van dezelfde compilatie als FJAAK's The Tube, maar net iets minder had. Boston 168 doet het met deze obscure 1989 nog maar eens, wij kunnen niet wachten om ze eens live aan het werk te zien en naar andere universa te zweven op hun hemelse acidproducties.

Mellow Trax - Phuture Vibes 

Nog eens een gouwe ouwe 90's-plaat! Klinkt misschien niet extreem hoogstaand qua productie, maar daarom is deze Phuture Vibes niet minder knallend.

Weyner - The Voice Of Rave

Industrial van de bovenste plank met kicks  om 'u' tegen te zeggen, de topcomment die 'seigneurdieu' luidt zegt het allemaal voor ons!

Meer Beukgeweld