Nief Gerief #31

In de rubriek Nief Gerief selecteren wij de beste releases die de elektronische muziekwereld de afgelopen zeven dagen te bieden had. Met de focus op ongepolijste diamanten en een voorkeur voor Belgische meisjes en jongens, toveren wij iedere week de nieuwste pareltjes op uw scherm en in uw oren. 

Deltano - Shades EP

Na twee jaar van absolute radiostilte is Deltano terug met een EP op zijn eigen Delt.a. De man uit Beringen laat zien waarom hij in het verleden platen mocht uitbrengen op labels als Suara of Inmotion Music. Bovendien vinden we met Hermanez een andere prominente landgenoot achter de remixknoppen. (Koop)

Various Artists - Shake & Stir EP

Melodymathics blijft ook in 2018 uithalen, deze keer met een vinyl-only compilatie verdeeld tussen de The Organ Grinder, Snazzy TraxDemuir en labelbaas Melodymann zelf. De exclusieve première van die laatste zijn nummer Dancin' vindt u exclusief bij Fuzz. (Koop)

Ossian - Necessary Illusions EP

South London Analogue Material (S.L.A.M), het label van de krachtpatsers Ansome en Ossian,  pakt uit met het solodebuut (!) van die laatste. Dancefloor rippers as usual. (Koop)

Various Artists - RV Trax

Renaat Vandepapeliere heeft de smaak van het dj'en serieus te pakken en zet zijn merk nog wat kracht bij met een nieuwe R&S Records serie, RV Trax genaamd. Op de tracklist vinden we tot nu toe ongereleased materiaal van G-Prod, Hermetics en Bird Of Paradise. (Koop)

Laval - Twsr EP

Laval, de Parijse entente tussen Electric Rescue en Kmyle, geeft nog eens van jetje op Pär Grindvik zijn Stockholm Ltd. (Koop)

Lola Heart - Body Movin' EP

Ook Proper Musique, het label van Arno Stolz zet het jaar goed in met deze tech-house EP van de Australische Lola Heart. De remix van Body Movin door de labelbaas zet de kers op de taart. (Koop)

Dimi Mechero - Lost Signals EP

FloorFiller Music maakt de comeback van Deltano compleet met de remix van Antwerpenaar Dimi Merchero zijn single Lost Signals. Het pakketje wordt vervolledigd door een remix van de 21-jarige Jeroen Meertens onder zijn pseudoniem Jerrymore. (Koop)

Yotam Avni - Perlude to Dybbuk EP

De Israëlische producer Yotam Avni strooit zijn esoterische geluidstapijten uit op Lucy zijn Stroboscopic Artefacts.  (Koop)

Sue Avenue - Back From Home EP

Sue Avenue heeft twee jaar na de gesmaakte Same Same EP een opvolger klaar op Lany Recordings. De nieuwe Back From Home EP, samen met Marta Del Grandi, bevat naast twee originele nummers ook herwerkingen van de hand van Brett Johnson en Wanvel. (Koop)

Meer nieuw materiaal ontdekken? Neem zeker een kijkje bij ons vorig Nief Gerief:

Meer Nief Gerief