Ook Paul Kalkbrenner en Carl Cox present op Tomorrowland

Na de nieuwe rits namen die Tomorrowland gisteren al bekend maakte, met onder meer Recondite, Richie Hawtin, Tale of Us en Jamie Jones, komt het festival vandaag opnieuw op de proppen met een reeks artiesten. Dat Tomorrowland steeds meer inzet op house, techno en ook hiphop wordt nogmaals duidelijk.

Een van de grootste namen die we aantreffen in het lijstje is niemand minder dan Paul Kalkbrenner. De Duitse producer zal net als vorig jaar aantreden op de Mainstage. Na hem mag onze landgenoot Nico Morano de decks overnemen. Van een straffe booking gesproken voor Nico, die zijn opmars maar blijft verderzetten!

Een andere klepper op de line-up is godfather Carl Cox, die vorig jaar al de eer kreeg als een van de eerste house- en technoartiesten aan bod te komen op de Mainstage. De Brit Alan Fitzpatrick en de Italiaanse heren van Mind Against zorgen dan weer voor het nodige beukgeweld. Ook de Belgische muziekgeschiedenis komt aan bod in de vorm van het collectief Cherry Moon Traxx.

Verder blijkt ook dat Tomorrowland meer zal inzetten op hiphop en future bass. Zo was eerder al French Montana aangekondigd - gekend van wereldhit Unforgettable -, en werd nu bekend dat de Nederlandse producer San Holo zijn beats op de Mainstage mag loslaten.

Tot slot werden ook onder meer Martin Garrix, Paul Van Dyk, Kungs en onze landgenoot Lost Frequencies aan de line-up toegevoegd.