Life and Death richt eigen festival op

Life and Death, in 2010 opgericht door de Italiaan Manfredi Romano - die we beter kennen als DJ Tennis -, geldt al jaren als één van de meest toonaangevende labels binnen de scene. Na heel wat showcases en events waant het label de tijd rijp om een festival op poten te zetten met als originele titel Life and Death Party. Gedurende twee dagen zullen ze neerstrijken nabij Vila Habana bij Barcelona. 

Het was vooral met dank aan releases van Tale of Us, Stephan Bodzin, Mind Against, Ten Walls en Recondite dat Life and Death naam en faam verwierf. De laatste jaren vormen artiesten als The/Das, Red Axes en Marvin & Guy de voornaamste speerpunten.

Naast het releasen van straffe EP's en albums, waagt Life and Death zich nu aan een festival. Op 16 en 17 juni strijkt het gezelschap neer in het domein van Vila Habana, een prachtig complex temidden het platteland nabij Barcelona. Daar was Life and Death vorig jaar ook al te gast voor een eigen event, al beperkten ze zich toen tot één dag.

De line-up ziet er alvast veelbelovend uit. Een greep uit het aanbod: Job Jobse, DVS1, Leon Vynehall, Gerd Janson en Midland. Een andere zeer opvallende naam die op de affiche prijkt is Mariel Ito, een van de vele alter ego's van Maceo Plex.

De volledige line-up kan je hieronder ontdekken. Voor verdere info en tickets kan je terecht op het Facebook-evenement.