Champion Sound Beat Battle: 16 producers in de ring @ Trix (24/02)

Op zaterdag 24 februari nemen 16 Belgische producers het tegen elkaar op in Trix tijdens de Champion Sound Beat Battle. De Beat Battle zal gestreden worden tussen gevestigde waarden als NAG, Pippin en title én onbevreesde nieuwkomers als Arloi. en Yung Franklin.

Ook voor de vijfde editie samplen de deelnemers een Belgisch nummer. Deze keer zijn dat vier obscure en vergeten jaren 70 pareltjes afkomstig van de Funky Chicken- en Funky Chimes-compilaties. Elke deelnemer ontvangt de nummers een maand op voorhand. Op de Beat Battle zelf wordt het eindresultaat vakkundig beoordeeld door de jury, bestaande uit LeftoJean Uenten en Nicholas Lewis. Gastheer van dienst is niemand minder dan rapper DVTCH NORRIS.

Dit zijn de vier nummers die de deelnemers mogen samplen:

Ook het prijzenpakket is niet mis en bestaat uit een verblijf en studiotijd in de Red Bull Studios te Amsterdam, een Ableton Suite-licentie, een EP mastering sessie met Jerboa en nog veel meer.

Je hebt het dus gehoord, 24 februari afzakken naar Muziekcentrum Trix in Antwerpen,  inkom kost een luttele €5. Voor de volledige lijst van deelnemers en meer info check je best het evenement.