Leuvens concept GROEF is aan tweede editie toe (24/02)

 

GROEF, een Leuvens concept dat kunst en muziek mengt, is volgende week toe aan zijn tweede editie. Denk Horst Festival maar dan in het klein.

Zaterdag 24 februari keert het evenement namelijk terug met een hoop interessants uit de muziek- en kunstwereld. Nadat hun initiële locatie abrupt onbeschikbaar werd, kwamen de kompanen van GROEF bij de Diestsevest 25 te Leuven uit.

Aan muzikaal geweld ontbreekt het niet, want zo zullen onder andere Nederlander Ben Penn, lokaal talent Bjeor, de Ieren van Brame & Hamo, Jonas Brenger, Konna en Soothsayer het mooie weer maken. Ben Penn releasete vorig jaar reeds zijn beloftevolle debuut op Young Marco's label Safe Trip, maar ook zijn sets zijn een garantie voor kwaliteit op de dansvloer. 

Qua naamsbekendheid op de line-up steekt het Ierse duo Brame & Hamo er met kop en schouders bovenuit. De twee Ierse heren ademen zowaar funk en mochten zo hun talenten al op Heist Recordings ​uitbrengen. Ze stampten ook hun eigen label Splendour & Squalour uit de grond.

Muzikale redenen genoeg om er volgende week bij te zijn en dan hebben we de visuele kunst nog niet aangehaald in dit korte overzicht. Tickets kosten 5 euro in VVK bij Bilbo Records te Leuven. Tot dan!

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel