Exclusief: alle zomerlocaties van Thé Dansant 2018

Thé Dansant had ons gisteren iets heel leuks te vertellen aan de telefoon. Namelijk al hun locaties voor de komende vier edities in 2018. Of het ruig gaat worden? You betcha.

Eerst even terugkeren naar de Winter Thé Dansant, want die was spectaculair. Thé Dansant Gothica was dat en iedereen was perfect in thema gekleed. Dat wil zeggen gitzwarte kleding en bijpassende gothic make-up en look. Ook qua beleving ging TD opnieuw een stapje verder. Zoals je in de prachtige foto hieronder kan zien!

De dj-set van Joyhauser deed Bokrijk ferm daveren, en maakte heel wat indruk tijdens Gothica. Misschien wel dé beste dj-set van dit jaar (tot nu toe)? Luister gerust zelf nog eens.

De wintereditie beloofde alvast veel goeds voor wat er deze lente en zomer nog aankomt. We sommen even op welke unieke locaties de organisatie van Thé Dansant wist vast te leggen voor de opkomende edities!

1) Villers Abbey - Thé Dansant Game of Thrones (6 mei 2018)

Deze prachtige abdij in Villers is een bekende plaats voor Thé Dansant, want ze passeerden er al enkele keren de afgelopen jaren. De line-up zal deze keer schipperen tussen techno en deep house met o.a. Fred Hush, Caspar, Axel Haube, Mainro, Heckman en RKL.

Voor het eerst zal er ook een verborgen stage zijn binnenin de abdij zelf. Daar zal je extra lange, funky house classics sets kunnen meepikken van Smos, No Shit Like Deep en Chichou.

2) Domein De Ster @ Sint-Niklaas - Thé Dansant Boho Beach (24 juni 2018)

Misschien kan je je Thé Dansant Plage herinneren? Wel, deze keer koos TD niet voor de Lilse Bergen, maar wel voor Domein De Ster in Sint-Niklaas. Duimen voor wat zon, en dan wordt dit opnieuw een prachtig feest, Ibiza-style.

3) Sablière Mont-Saint-Guibert - Thé Dansant Bikers (5 augustus 2018)

TD kiest voor de ruigere sferen, zoals je ze kent van Sons Of Anarchy. Vorig jaar, op exact de zelfde datum trouwens, organiseerden ze er al TD Mad Max met alle gevolgen vandien. Dacht je dat het toen al ruig was in die prachtige zandgroeve? Dit jaar doen ze er nog een schepje bovenop!

4) Wouterbron - Thé Dansant Summer Closing (2 september 2018)

Voor de laatste zomerlocatie keert Thé Dansant terug naar de Wouterbron. Een openluchtzwembad met veel groen dus. Het afsluitende feest van dit seizoen zal op 2 september plaatsvinden.

Thé Dansant sluit de zomer af met een heus pyjamafeest onder de naam Thé Dansant Lazy Sunday. Denk zowel aan kneuterige nachtkleding met een superman logo als aan de coole nonchalance van The Big Lebowski. Badjas, zonnebril en een White Russian, wat wil je nog meer?