Radio Soulwax brengt groots audiovisueel concert op Listen Festival (31/03-01/04)

Listen Festival zal de Europese première brengen van de eerste grootschalige audiovisuele installatie van Radio Soulwax. Naar verluid zal de installatie instaan voor een meeslepende omgeving om in te dansen, dromen en te ontdekken. 

Op de website van het festival is een kort interview te lezen met de gebroeders Dewaele waar we opnieuw hun gevoel voor humor te lezen krijgen: 

Het enige wat we vroegen aan Listen Festival om onze installatie te plaatsen, was dat ze tijdelijk hun naam zouden veranderen naar Watch & Listen Festival, zodat we zeker zijn dat de aanwezigen evenzeer onze animaties zouden zien, als onze mixes horen.

 

 

 

Eind vorig jaar werd hun installatie voor het eerst opgezet in Houston tijdens het Day for Night festival, waar het onverwacht erg enthousiast onthaald werd. Van wat de installatie precies inhoudt is er niet veel geweten, maar we vonden wel dit kort fragment vanop het festival...

Het concert zal deel uitmaken van Listen Festival Extra, die op zaterdag 31 maart en zondag 1 april plaats zal vinden in het ING Arts Center in Brussel en gratis toegankelijk is. 

Ontdek meer...Festival
Artiesten in dit artikel