Nief Gerief #37

In de rubriek Nief Gerief selecteren wij de beste releases die de elektronische muziekwereld de afgelopen zeven dagen te bieden had. Met de focus op ongepolijste diamanten en een voorkeur voor Belgische meisjes en jongens, toveren wij iedere week de nieuwste pareltjes op uw scherm en in uw oren. 

The Lost Legion  (compilatie)

Bunk3r Records levert na een korte radiostilte opnieuw een geweldige compilatie die bol staat van de bijdragen uit ons eigen land. Denk Stu & Brew, Michalski of onze favoriet, Kundalini. (Koop)

Co-Ops Vol. 2 (compilatie)

Counterchange, het label van Inland, tovert voor hun tiende release deze prachtige compilatie op uw bord. Op de tracklist vinden we naast de labelbaas zelf onder andere Tin Man, Cassegrain, Boddika, Patrik Skoog en Yogg. (Koop)

Pangaea - Bone Sucka EP 

Bij Hessle Audio kan je altijd terecht voor een vernieuwende release. Deze keer komen ze op de proppen met twee heerlijke break techno platen van de Londense Pangaea. (Koop)

Maarten Van Der Vleuten  - Outrage LP

In de vroege jaren negentig releaste de Nederlander Maarten Van Der Vleuten een heleboel tracks onder zijn Integrity pseudoniem op Outrage Records, een sublabel van R&S Records. De beste platen uit die collectie werden van onder het stof gehaald en geremasterd door Matt Colton. (Koop)

Virtual Zone - Dark (single)

Virual Zone, toch vooral bekend van hun 'samenwerking' met Michel Wuyts, laat nog eens van zich horen. Ze brengen de smakelijke tech house single Dark via GLB Records. (Koop)

30 Years Belgian New Beat (compilatie)

N.E.W.S. Records brengt samen met Kristof Vandenhende deze nostalgische compilatie ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van het op en top Belgische genre. Voor een prikje tikt u vier cd's met de allerbeste underground new beat op de kop. De compilatie komt samen met een boek en een heus new beat feest in Gentse Vooruit op 24 maart. (Koop)

Meer nieuw materiaal ontdekken? Neem zeker een kijkje bij ons vorig Nief Gerief:

Meer Nief Gerief