Nief Gerief #38

In de rubriek Nief Gerief selecteren wij de beste releases die de elektronische muziekwereld de afgelopen zeven dagen te bieden had. Met de focus op ongepolijste diamanten en een voorkeur voor Belgische meisjes en jongens, toveren wij iedere week de nieuwste pareltjes op uw scherm en in uw oren. 

Soulcity - Direction EP

Het Antwerpse duo Soulcity levert twee denderende tech-house parels af op FloorFiller Music. Voor de remix mocht Lunoize zijn debuut maken op het label.  (Koop)

Stimming x Lambert - Exodus LP

Stimming, leverancier van zeemzoete elektronica, en Lambert, kamermuzikant met een oog voor innovatie, hun samenwerkingen gaven al enkele keren blijk van een wereldse klasse. De twee zetten deze impulsen om in een licht verteerbare langspeler. (Koop)

Noemi Black - From The Dark EP

De Poolse, maar in Duitsland vertoevende, Noemi Black ontmoette de heren van Drumcomplex gedurende de laatste nieuwjaarsvieringen. Enkele weken later kwamen deze drie straffe nummers binnen bij Complexed Records. Een kans dat het label niet liet liggen. (Koop)

Carl Finlow - Anomoly EP

Nog meer elektronische klasse komt er van de in Frankrijk wonende Carl Finlow. De Brit, wiens discografie terug gaat tot diep in de jaren negentig, kreeg hiervoor platform van Maceo Plex en zijn Lone Romantic. (Koop)

Domenico Dicozzo - Magic Hats (single)

Onze landgenoot met Italiaanse roots Domenico Dicozzo debuteert op Milano Connection met de minimalistische single Magic Hats. (Koop)

Charlotte De Witte - Heart Of Mine EP 

Charlotte De Witte brengt haar laatste pareltjes via Suara, het label van Coyu. Lewis Fautzi ging achter de remixknoppen zitten en levert een diepe herwerking. (Koop)

Frederick Alonso - Not There (single)

Frederick Alonso brengt zijn nieuwste single Not There op het Russische Lisztomania Records, het label van Igor Gonya. Onze landgenoot levert opnieuw aanstekelijke, vocale deep house. (Koop)

 

Meer nieuw materiaal ontdekken? Neem zeker een kijkje bij ons vorig Nief Gerief:

Meer Nief Gerief