Area 51 x Labyrinth Club: stampen met Alan Fitzpatrick (24/03)

Area 51 slaat voor zijn volgende editie op 24 maart de handen in elkaar met Labyrinth Club. Afspreken doen ze in Het Entrepot in Brugge waar ze een sterke line-up op poten gezet hebben. Niemand minder dan de Britse technoheld Alan Fitzpatrick siert de affiche als headliner.

Fitzpatricks carrière leest een beetje als een checklist voor elke aspirerende dj die het groot ziet. Hij bracht al platen uit op gerenommeerde labels als Drumcode, Hotflush Recordings, Cocoon Recordings en Soma. Ook heeft Alan Fitzpatrick al een Fabric-mix en een Essential Mix achter zijn naam staan.

Op 24 maart zal Fitzpatrick bijgestaan worden door Michael Klein die - excuseer ons voor de flauwe en voor de hand liggende woordspeling - geen kleine man meer is in het technowereldje. Michael Klein groeide op in Frankfurt onder de goedkeurende beats van clubs als Cocoon en Robert Johnson. Hij zal je goed gekruide techno met een sausje van gelaagde synths en stevige grooves voorschotelen.

En de line-up kon ook niet volledig zijn zonder een Belgische finishing touch in de vorm van Joyhauser. Dit duo is ondertussen een vaste waarde binnen de FloorFiller-familie en geen Belgische line-up is compleet zonder hun energieke techno. Area 51 is trouwens sowieso niet compleet zonder resident en organisator Voxter & Balance. Wij kunnen alleszins garanderen dat het op 24 maart flink stampen wordt.

Tickets voor Area 51 x Labyrinth Club kosten €15. Meer weten over het event? Check dan zeker het event op Facebook.