Paradise City Festival onthult nieuwe namen (29/06-01/07)

Paradise City heeft weer een hele reeks nieuwe namen bekendgemaakt. De vorige keer kondigden ze al grote kleppers zoals Laurent Garnier, Romare, KiNK en DJ Koze aan. Nu doen ze daar nog een schepje bovenop met twee andere kanjers, levende legendes durven we zelfs zeggen.

Namelijk niemand minder dan afrobeat grondlegger Tony Allen, die samen met Amp Fiddler het podium zal betreden, en één van de founding fathers van housemuziek Lil Louis.

Vorig jaar had Paradise City al een scherp programmatie-oog voor live-acts en dit jaar doen ze niets anders. Onder andere Henrik Schwarz zal met volledige band present tekenen. Vanuit Belgische hoek hebben we DC Salas en Haring die met band op het podium zullen staan. Nog wat tips nodig om je door dit indrukwekkende doolhof aan absolute topnamen te leiden? Wij raden Byron The Aquarius, Willow en Joey Anderson aan.

Early bird tickets voor dit ecologische festival dat doorgaat van 29 juni tot en met 1 juli zijn nog altijd beschikbaar vanaf €56 voor een dagticket en €89 voor een combiticket. Check zeker de website voor de volledige line-up en alle bijkomende zaken en formules.