Nief Gerief #39

In de rubriek Nief Gerief selecteren wij de beste releases die de elektronische muziekwereld de afgelopen zeven dagen te bieden had. Met de focus op ongepolijste diamanten en een voorkeur voor Belgische meisjes en jongens, toveren wij iedere week de nieuwste pareltjes op uw scherm en in uw oren. 

Ramon Tapia - Manipulate EP

Ramon Tapia maakt zijn onvervalste debuut op Truesoul, het label van Adam Beyer. De man uit Antwerpen stak twee nummers in elkaar die het beste van zijn energieke eigen sound mixen met Truesoul invloeden. Het resultaat is ronduit indrukwekkend. (Koop)

Shlomi Aber -  Linear Equation LP

Het derde album van de het Israëlische wonderkind Shlomi Aber is sinds deze week een feit. De tien uitstekend uitgekiende technotracks zien het levenslicht op zijn eigen Be As One. (Koop)

Hemka -  707 Collision EP

Wie van intensieve techno houdt, kan al eens op de naam Hemka gestoten zijn. De Parijse is bezig aan een gestage opmars. Na onder andere een album op Dolma Records, maakt ze nu haar opwachting op Darko Esser zijn Balans Records. Het pakketje wordt vervolledigt door uitstekende remixen van de labelbaas onder zijn Tripeo pseudoniem. (Koop)

Mike'd - Out Of Control EP 

Ter gelegenheid van de Miami Music Week brengt het half Belgische, half Oostenrijkse label Chrom Recordings een EP uit van onze landgenoot Mike'd. Achter de remixknoppen vinden we met Max Cue nog meer mooi volk uit Antwerpen. (Koop)

Diego Amura - Phalaina EP

Wie het graag al eens stevig laat rammelen is bij Etruria Beat altijd op het juiste adres. Deze twee stompers van Diego Amuro blazen alles en iedereen weg. En dan hadden we het nog niet eens over de remixen van veteraan Ben Sims en pletwals Setaoc Mass. (Koop)

Spartaque - Keep It Clear EP

De razend populaire Oekraïense producer Spartaque heeft een nieuwe EP klaar voor Fatima Hajji zijn Silver M label, en daar staan eigenlijk best wel leuke nummertjes op. (Koop)

Seizoensklanken - IV Movements

Het Antwerpse elektro-jazz trio Seizoensklanken komt met een heerlijke nieuwe EP op de proppen. Voor de video bij The Collective Body gingen ze een samenwerking aan met het dansgezelschap Moving Ground. (Koop)

Meer nieuw materiaal ontdekken? Neem zeker een kijkje bij ons vorig Nief Gerief:

Meer Nief Gerief