Crossroads maakt volledige line-up bekend

Op 8 juli gaat het Brusselse festival Crossroads opnieuw door in het Vijverpark in Anderlecht. Het is de tweede keer dat het zomerfestival, georganiseerd door Fuse plaats zal vinden. Gisteren maakten ze de volledige line-up voor de editie van dit jaar bekend, en die kunnen wij zeker smaken!

Vorig jaar wist de Brusselse technotempel namen als DVS1 en Robert Hood te strikken, het was dus ongeduldig uitkijken naar de headliners van dit jaar. Naar goede gewoonte stelt Fuse niet teleur, onder andere PrasleshHelena Hauff en niemand minder dan the wizard himself: Jeff Mills zullen aanwezig zijn. Fuse kondigde het zelf redelijk treffend aan in hun Facebookpost rond de line-up: nothing says 'rave' quite like DJ NobuHelena Hauff and Jeff Mills playing under a motorway in Brussels. Daarop kunnen wij alleen maar volmondig ja roepen!

Uiteraard is er ook talent vanop eigen bodem, waaronder Kompass-resident Massimo MephistoFuse-resident PierreA.Brehme, ... Je bent dus gewaarschuwd, op 8 juli maakt Fuse van Anderlecht een hellhole om 'u' tegen te zeggen, wij tekenen alvast present!