Fuzz Five #68 - Flashmob

Liefhebbers van (tech-)housemuziek kennen ongetwijfeld de Italiaanse artiest Flashmob. Onder deze noemer startte Alessandro Magani in 2011 zijn activiteiten (toen nog samen met een vriend). Inmiddels zijn we enkele jaren verder en is Flashmob Magani's soloproject geworden, scoorde hij een wereldklassieker met Need In Me, richtte de man twee labels (Flashmob LTD en Flashmob Records) op en bracht hij muziek uit op toonaangevende labels als DefectedHot Creations en Kompakt

Meer dan voldoende reden om de man aan het woord te laten in deze Fuzz Five dus!

Powda - Nineties (Vibe Killers Remix)

Een perfecte productie, deze Vibe Killers-remix! De combinatie van underground geluiden en een catchy synth om het publiek op te jutten werkt perfect, dit is een perfect uitgebalanceerde track die de dansvloer steeds opnieuw in beweging krijgt. 

Supernova - The Joy

Ongetwijfeld éen van mijn tracks van het jaar. Dit is een track die actueel maar toch ook oldskool en krachtig klinkt, een combinatie die je tegenwoordig maar zelden tegenkomt. Bovendien heb ik echt een goede band met de jongens van Supernova, dat maakt het alleen maar beter!

Sander Dellariva - I Will Never Forget

Simpelweg een geniale track, ik was dan ook niet verbaasd dat hij support kreeg van artiesten als Maya Jane Coles en Jamie Jones. Het is echt geweldig om zo een goede muziek van zo een jonge kerel te zien komen, Sander Dellariva is ongetwijfeld het wonderkind van mijn label. 

Paolo Martini - Red Rocks

Deze was éen van de best verkopende tracks op het label van Jamie Jones en Lee Foss. Sommige van de oudere Italiaanse DJ's zitten simpelweg op een ander level, deze track is daar het beste bewijs van. 

Martin Badder - So Sure

Ik hou ontzettend van deze track en deze producer. De drums zijn echt on point en het effect ervan op de dansvloer is behoorlijk indrukwekkend. Martin Badder zal deze zomer trouwens nog een zéér vette track uitbrengen op mijn label, eentje om in de gaten te houden!

Hij verwerkte hem zelf niet in deze Fuzz Five maar wij vonden het het vermelden waar dat Flashmob onlangs nog zijn The Lone Brazilian EP uitbracht op Hot Creations (deze kan je hier bemachtigen). Uitstekend materiaal als je het ons vraagt!