Fuzz Five #69 - Mathias Kaden

De vijf favoriete nummers van Mathias Kaden

In augustus is het weer tijd voor Cirque Magique (tickets kan je hier vinden), een techno- en house-evenement dat doorgaat in Ledegem en waaop enkele toppers van wereldklasse (denk maar aan Sven Väth of Luciano) present tekenen. Ook de Duitser Mathias Kaden zal aanwezig zijn, de man draait al ettelijke jaren mee in de housewereld en werkte samen artiesten als Marek Hemman en Anja Schneider. Wij kregen hem te pakken voor een Fuzz Five!

DJ Koze - Pick Up

Ik ben er zeker van dat Pick Up de hele zomer overal ter wereld gedraaid zal worden. DJ Koze's releases zitten altijd goed, zelfs al is het disco. Dit nummer is gewoonweg perfect voor elk festival, het kan een publiek echt gelukkig maken. Het vergt wat moed om hem te spelen aangezien het een vrij speciale track is, maar dat is net wat belangrijk is. Deze song zou trouwens altijd in zijn volledige, 10 minuten durende versie gespeeld moeten worden. 

Dennis Ferrer & Skream - Old Yella

Een uiterst groovy song van Skream & Dennis Ferrer die sowieso elke dansvloer in gang krijgt. Hoewel Old Yella in het begin misschien weinig indruk maakt is de knarsende baslijn zo overheersend dat ik er zeker van dat het éen van de sterkste songs in mijn sets van 2018 zal zijn. Dit is een goede afspiegeling van de energie die Skream en Dennis Ferrer teweegbrengen als ze samen spelen. 

Armand Van Helden - Funk Phenomena (Sidney Charles Remix)

Phunk Phenomena is een zeer bekend nummer dat ongetwijfeld al miljoenen keer gedraaid werd, maar de remixen ervan geven je toch altijd weer zin in het Funk Fenomena MonsterPersoonlijk draai ik de Joey Daniel en Sidney Charles remixes vaak. Ik denk dat de Sidney Charles-remix het beste past op festivals omdat de vocals in zijn remix meer benadrukt worden dan in die van Daniel. Het gekke is dat 50% van de mensen in het publiek de track waarschijnlijk voor het eerst hoort, aangezien het zo een oude track is. 

Argy - Tutti Frutti

Ook een typische festivalsong, hoewel het vrij diep gaat en wel clubvibes heeft, geeft de Tutti Frutti-vocal toch een instant zomergevoel. Het ritme zit goed, de baslijn is geweldig en de unieke vocals zorgen voor een prachtig geheel. Deze track werd gereleased door The Martinez Brothers op Cutting Headz en ik speel hem constant!

Phuture - We Are Phuture (Marco Faraone Remix)

Nog een oude klassieker die opnieuw boven water komt dankzij de remixes. Op zoek naar de perfecte festivaltrack? Voor mij is dat deze Marco Faraone-remix van We Are Phuture!