Twee jaar Rimbu in vijf tracks (05/05)

Zaterdag 5 mei blaast het Gentse event Rimbu zijn tweede kaarsje uit in Kompass Klub. Rimbu staat altijd garant voor pompende bassen en een angstaanjagend hoog aantal beats per minuut. Om dit event van één van ’s lands meest vernietigend harde technocrews nog eens extra in de kijker te zetten selecteerden we de beste tracks van enkele van de artiesten van deze editie: AnD, Miss Djax, Thomas P. Heckmann, [KRTM] & TWAN.

AnD

Het Britse duo AnD staat garant voor de perfecte soundtrack te bij het industriële decor van Kompass. Deze eerste track is een iets ouder nummer in hun catalogus. Naamloos en uitgekomen op hun eigen label in 2012 zijnde heeft deze toch de tand des tijds perfect doorstaan.

Nog maar één dag uit en nu al gigantisch. Deze zal hoogstwaarschijnlijk zaterdag je oorschelpen naar de knoppen helpen. Zeg niet dat je niet gewaarschuwd bent!

Miss Djax

Drugs are bad m’kay. Als een objectief medium probeert Fuzz zich te beperken tot aanbevelingen rond elektronische muziek. Het feit dat Miss Djax zaterdag een set gaat spelen die heel Gent en waarschijnlijk de hele provincie van Oost-Vlaanderen op zijn grondvesten zal doen daveren staat vast. Deze track gaat in ieder geval hard, leuke video ook!

Thomas P. Heckmann

Losgehen met Thomas P. Heckmann wordt een eitje. Met bijna drie decennia ervaring mag dat misschien vanzelfsprekend lijken, maar toch is het zeker geen evidentie om al die jaren op zo’n constant niveau te presteren. Absolute Duitse toptechno! En electro, en acid, en EBM.

[KRTM] & TWAN

Deze twee heren mogen op internationaal vlak misschien iets minder belletjes doen rinkelen dan bovestaande artiesten, maar ze moeten zeker niet voor ze onderdoen. Wij durven zelfs beweren dat [KRTM], TWAN en Myler, allen vaste waarden op Rimbu, voor de hardste sets van de avond zullen zorgen. 


Deze selectie is natuurlijk maar een vlugge greep uit de grote catalogus van deze artiesten. Dus ga snel naar het event op Facebook en scoor dat ticketje want Rimbu gaat knallen dit weekend.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel
AnD