All-night b2b met Radio Slave en Marco Faraone in Ampere (11/05)

Vrijdag komen Radio Slave en Marco Faraone samen Ampere op stelten zetten met een all-night b2b sessie. Dit doen ze niet enkel in naam van zichzelf, maar ook in de naam van hun respectievelijke labels: Rekids en Uncage. Dat is dus acht uur lang durende techno-waanzin voor een luttele €10.

Radio Slave en Marco Faraone mogen beiden al gerekend worden tot de categorie veteranen, toch kan een voorstellingsronde even het geheugen opfrissen. Radio Slave, echte naam Matt Edwards, is mede-oprichter van Rekids. Naast releases op zijn eigen label bracht hij zijn muziek ook uit onder de vleugels van befaamde labels als R&S, Running Back en Ostgut Ton.

Deze Brit heeft dus al meer dan zijn strepen verdiend als producer en ook als remixer is hij vrij tot zeer gewild. Met Rekids bracht hij platen uit van onder andere Mr. G, Nina Kraviz en Peggy Gou.

Marco Faraone staat al sinds zijn 14de achter de draaitafels en die jaren oefening en ervaring hebben hem geen windeieren gelegd. De Italiaan draait in zowat elke grote club op deze aardbol en heeft al drie jaar een residence bij de bekende club Tenax in Firenze. In 2015 richtte hij Uncage op.

Met onder meer releases van Eduardo De La Calle en Marco Faraone zelf breken ze gestaag potten en pannen. Volgende week komt de nieuwste van Marco Faraone uit op Rekids, de ideale gelegenheid dus om deze twee heren samen te brengen achter de draaitafels.

Twee top-dj’s en labelbazen die nog nooit met elkaar gedraaid hebben, leiden morgen dus jouw vrijdagavond in goede banen. Neem het van ons aan dat Ampere ondersteboven gaat staan. Scoor hier je ticket en houd het event op Facebook zeker in het oog.

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel