Warhola net niet overtuigend genoeg @ Ancienne Belgique (18/05)

Warhola kon net niet iedereen overtuigen met hun show

Op het nieuwe album van Warhola is het nog tot 2019 wachten, maar toch vond op 18 mei de pre-releaseparty al plaats in Ancienne Belgique. Gewaagd, en we zijn er zelf nog niet uit of dit wel zo'n geslaagde zet was.

Wie er vorig jaar (bijna exact een jaar geleden) op 20 mei 2017 ook bij was in de Ancienne Belgique, merkte dat er aan de setlist (bijna) niets veranderd was. Enkel werd dit concert wel uitgeroepen tot officiële pre-releaseparty van hun nog uit te komen album Young Loving. Wat was het concert vorig jaar dan? Een avant-pre-releaseparty? 

©Annelies Rom

Mensen die wilden dansen op een fijne mix van pop en experiment (en er vorig jaar nog niet bijwaren) waren hier zeker wel aan het juiste adres. Warhola weet de grens tussen deze twee altijd fantastisch te vinden en dit zullen we op hun nieuwe album weer kunnen horen. Met special guests als Glints en Tessa Dixson was het een zeer geslaagd concert. Promise was de ideale afsluiter, maar het werd niet het wauw-moment van de avond, al hadden we dat wel verwacht. 

Oliver Symons had het duidelijk naar zijn zin op het podium. Hij ging tot tweemaal toe het publiek in om contact te maken met zijn fans en microfoons, waterflesjes en handdoeken vlogen door de lucht.

Onze vraag na dit optreden was: Waar blijft dat album? We willen dolgraag kunnen meezingen op het volgende concert, en we zijn ervan overtuigd dat wij niet de enigen zijn.

Ontdek meer...Event Review
Artiesten in dit artikel