Nief Gerief #50

In de rubriek Nief Gerief selecteren wij de beste releases die de elektronische muziekwereld de afgelopen zeven dagen te bieden had. Met de focus op ongepolijste diamanten en een voorkeur voor Belgische meisjes en jongens, toveren wij iedere week de nieuwste pareltjes op uw scherm en in uw oren.

Miss Kittin & The Hacker - Lost Tracks Vol. 2

Het razend populaire technokoppel uit Grenoble bestaande uit Miss Kittin & The Hacker doken in hun archieven en kwamen terug met vier platen die tussen '97 en '99 werden opgenomen. Hun stijl van destijds houdt het opzwepende midden tussen new wave, electro en italo-disco. (Koop)

Twelve.004 - The Acid Edition

Coincidence Records is reeds aan de vierde installatie van hun Twelve-reeks toe. In die reeks selecteert Didier Beydts twaalf jonge, veelbelovende artiesten en plaats hen samen op een compilatie met gevestigde waarden. Deze keer staat de compilatie volledig in het teken van acid. Op de tracklist vinden we onder andere Bakkie Baard & De Vettige Herder, Tom Hades, Deep Dimension, Mike Hauls, Looper, JNO, Modtech en Grace Dahl. (Koop)

Peshay - Reflections LP

Het Belgische De:tuned strikt Paul Pesce, beter gekend als Peshay, voor zijn eerste album in meer dan tien jaar (!). De Britse veteraan blikt in Reflections terug op zijn carrière met diepe drum'n'bass en laat hier en daar zelf even een vleugje jazz toe. (Koop)

Réelle - Ghamccccxc vRR LP

We zagen deze vorige week even over het hoofd, maar dit debuutalbum van de Duits-Cubaanse artiest Réelle is zeker de moeite waard. Het album, dat focust op sound design en een overall luisterervaring, werd grotendeels gemaakt gedurende verschillende psychoses en vormt dan ook een heel persoonlijk werk. (Koop)

Meer nieuw materiaal ontdekken? Neem zeker een kijkje bij ons vorig Nief Gerief:

Meer Nief Gerief

Gerelateerd