Absolutely Free Festival voegt Derrick Carter en Deetron toe aan AFFiche

De line-up van AFF is nu helemaal compleet met onder andere Derrick Carter, Deetron en Le Motel

Absolutely Free Festival vindt dit jaar plaats op 3 en 4 augustus aan C-Mine in Genk. Dit gratis festival (mits een inlevering van drie gebruikte batterijen of drie euro ten voordele van Absolutely Free Forest) zorgt net als de vorige tien edities voor een fantastische line-up.

Eerder maakte de organisatie de namen voor zaterdag 4 augustus bekend. Sun Kil Moon, Eefje De Visser, Algiers en Gruppo Di Pawlowski zullen er die dag voor zorgen dat onze dansbenen niet zullen stilstaan (check de playlist onderaan het artikel).

Nu maakt AFF bekend dat we op 3 augustus de muzikale kunsten van onder andere Derrick Carter, Deetron, Le Motel en Lander Gyselinck (dj-set) zullen kunnen bewonderen. Met Carter brengt Absolutely Free Festival een absolute houselegende naar ons land en ook de andere namen klinken ons bekend in de oren.

Dit Genkse festival is meer dan muziek, ze maken de komende weken nog verschillende randactiviteiten bekend. Wil je op de hoogte blijven of wil je gewoon meer informatie? Ga dan naar deze website.