Nief Gerief #52

In de rubriek Nief Gerief selecteren wij de beste releases die de elektronische muziekwereld de afgelopen zeven dagen te bieden had. Met de focus op ongepolijste diamanten en een voorkeur voor Belgische meisjes en jongens, toveren wij iedere week de nieuwste pareltjes op uw scherm en in uw oren.

[KRTM] - Consumer (The Worst Of KRTM) LP

Onze landgenoot en Kompassresident [KRTM] brengt via het Nederlandse PRSPCT Records zijn eerste langspeler op de markt. Het album kon al rekenen op steun van onze redactie, waarom dat lees je hier. (Koop)

Hans Bouffmyhre - Beloved Thug EP

De Schotse eigenaar van Sleaze Records laat nog maar eens drie galopperende technopaarden op ons los op zijn eigen label. Voor mogelijks nog hardere remixen kon hij rekenen op de deskundige steun van Subjected en Edge Of Motion. (Koop)

Midmood - Sely Ho EP

Voor de zestigste release van zijn label Say What Records ging Ramon Tapia zijn gram halen in Rusland. Midmood zorgt voor minimalistische techno, maar let vooral op de remix van de Antwerpenaar zelf, die wat ons betreft met alle aandacht mag gaan lopen. (Koop)

Adam Beyer & Bart Skils - Your Mind (single)

Niets nieuws onder de zon met deze zoveelste release van Adam Beyer zijn Drumcode, al blijft het deuntje, dat de Zweed samen met Bart Skils producete, wel vervaarlijk lang nazoemen. (Koop)

 

Meer nieuw materiaal ontdekken? Neem zeker een kijkje bij ons vorig Nief Gerief:

Meer Nief Gerief