FloorFiller lanceert nieuw indoorfestival (31/10)

FloorFiller Festival 2018 is nog niet van ons to-do lijstje geschrapt of het Limburgse collectief pakt opnieuw uit met een kersvers concept, FloorFiller Indoor Festival. Dit najaar hosten ze Forty Five en Muziekodroom te Hasselt met een techno line-up om ‘u’ tegen te zeggen.

De Limburgse goudhaantjes, FloorFiller, roepen een nieuw geesteskind tot leven, FloorFiller Indoor Festival. Op 31 oktober 2018 vullen ze de Forty Five en Muziekodroom met stevige kick drums en zware baslijnen.

Met artiesten als Perc, Marco Faraone, I Hate Models, ANNA & 999999999 (live) wordt er een versnelling hoger geschakeld en kiezen zij voor de meer donkere kant van het technospectrum. Natuurlijk mogen FloorFillers hoogsteigen Jeroen Meertens, Klaps, Vertier, etc. niet aan deze line-up ontbreken.

Deze indoor editie, die op 31 oktober plaatsvindt, staat helemaal in het teken van Halloween. Snel zijn is de boodschap want ze vieren de lancering van hun nieuw project met een beperkte 1+1 actie op de eerste 100 tickets. Daarvan zijn er nog maar 6 beschikbaar ondertussen!