Nief Gerief #53

In de rubriek Nief Gerief selecteren wij de beste releases die de elektronische muziekwereld de afgelopen zeven dagen te bieden had. Met de focus op ongepolijste diamanten en een voorkeur voor Belgische meisjes en jongens, toveren wij iedere week de nieuwste pareltjes op uw scherm en in uw oren.

Black Asteroid - Slam Dance EP

Black Asteroid vroeg aan zijn favoriete producers en vrienden om een aantal tracks van zijn laatste album THRUST onder handen te nemen en voegde terloops nog drie nieuwe eigen nummers en herwerkingen toe. Wij prijzen ons gelukkig dat de Brit Regis, Headless Horseman en The Horrorist in zijn vriendenkring heeft. 

Charlotte De Witte - The Healer EP

De Belgische technogodin Charlotte De Witte is toe aan haar tweede EP op NovaMute, de Britse opvolger van Mute Records. (Koop)

Locked Groove - From Beyond EP

Locked Groove zit dit jaar niet stil. Dit is intussen zijn derde release op zijn eigen Locked Groove Records. Zijn heruitgevonden, minimalistische neo-rave weet opnieuw het broze evenwicht te vinden tussen subtiele progressie en tikkende percussie. (Koop)

Afriqua - Vice/Principle EP

Na zijn debuut op R&S Records - intussen al anderhalf jaar geleden - is Adam Longman Parker terug met een heleboel vers lekkers. (Koop)

Jakhira - Lament EP

Het Belgische Stab Recordings treedt in de schijnwerpers met twee 'geïmporteerde' Belgen; de halve Brit Jakhira zorgt voor een feilloos origineel met Lament. Amyi, oorspronkelijk uit Roemenië, zorgt voor een heerlijke instrumentale herwerking. (Koop)

 

Soma Coma 7 

Soma Coma is terug met een nieuwe compilatie boordevol ambient techno van Clouds, Rebekah, Jeroen Search, Deepchord, SLV, Edit Select, Petrichor, Charles Fenckler, Gemini Voice Archieve en de labelbonzen zelf. (Koop)

 

Meer nieuw materiaal ontdekken? Neem zeker een kijkje bij ons vorig Nief Gerief:

Meer Nief Gerief