Nief Gerief #55

In de rubriek Nief Gerief selecteren wij de beste releases die de elektronische muziekwereld de afgelopen zeven dagen te bieden had. Met de focus op ongepolijste diamanten en een voorkeur voor Belgische meisjes en jongens, toveren wij iedere week de nieuwste pareltjes op uw scherm en in uw oren.

The Melting Point Vol.2

Voor de tweede aflevering van de acidcompilatie The Melting Point nodigt Bloody Mary niemand minder dan Hardfloor, Josh Wink en Alien Rain uit op Dame Music. Een absolute aanrader voor al wie van ruige acid techno met een snuifje minimalisme houdt. (Koop)

Radio Slave - Trans (Dixon & Underground Resistance Remixes)

Radio Slave laat Dixon en de mannen van Underground Resistance het nummer Trans, afkomstig van zijn debuutalbum Feel The Same, onder handen nemen. (Koop)

WarinD - My Friends Don't Cry EP 

Tripalium blijft uitpakken met verrassend leiders in alles wat clasht tussen acid, electro en industrial techno. Deze keer etaleert Giuseppe De Chiara zijn talent tot destructie met vier knappe schuivers. (Koop)

Meuko! Meuko! - Ghost Island EP

Aisha Devi haar Danse Noire trakteert ons op een extra lange EP van de Taiwanese muzikante Meuko! Meuko! De EP is een bloemlezing over welke luidruchtige schoonheid bereikt kan worden met een uitgekiend sound design en een experimenteel ingesteld oor. (Koop)

Garage Connection

Melodymann wist een plekje te strikken op de nieuwst vinylcompilatie van het Franse Hi! Engery Records. Naast onze landgenoot mogen ook Soledrifter en Lombard Street hun ding doen. (Koop)

Rob!n, Lumoon - En Léger

Het was eventjes geleden, maar het housy duo Robin & Lumoon brengen nog eens uitstekend materiaal uit op hun eigen Clair de Lune Records. De heren uit Bergen konden voor de remix terecht bij Claap & Santana. (Koop)

 

Meer nieuw materiaal ontdekken? Neem zeker een kijkje bij ons vorig Nief Gerief:

Meer Nief Gerief