Urlaub Outdoor 2018: gezelligheid troef

Drie weken geleden speelde zich, op een idyllisch stukje groen van Munsterbilzen, de vierde editie van Urlaub Outdoor af. Na een boeiend interview met de gepassioneerde heren konden we niet anders dan een bezoekje brengen aan hun nieuwe locatie.

Arriveren deden we rond negen uur. Net op tijd om het volk dat de namiddag/vroege avond in de chill spots had doorgebracht, naar de dansvloer te zien trekken. Daar waren Urlaub-boys, Housinberg, bezig met de opwarming voor de live-act van Leo Pol.


 

Om 23u werd de thuismatch van de twee Bilzenaren afgefloten en werd de fakkel doorgegeven aan de jonge Parijzenaar. Hij nam ons mee op een trip door lo-fi house en breakbeat, aangevuld met de typische geluiden van zijn 909 drumcomputer. Smullen geblazen!

Nadat Leo Pol een bevredigende voorspelbaarheid naar boven bracht, verdween deze als sneeuw voor de zon toen de Amsterdamse Tsepo het podium besteeg voor zijn drie uur durende set. Een selector in hart en nieren die weet hoe hij een publiek moet bespelen.

Dat de Bilzerse dansbenen niet op dezelfde manier gesmeerd zijn als die van zijn thuispubliek merkte Tsepo gaandeweg. Dit loste hij probleemloos op met enkele klassiekers als No. 30003 en Araya van Fatima Yamaha. Simpelweg een sterke set van de Amsterdammer.

Dat we enorm genoten hebben van Urlaub Outdoor op de nieuwe locatie is een understatement. We kunnen nu al niet meer wachten met wat de heren ons volgend jaar gaan verrassen!

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel