Nog zeven dagen tot Cirque Magique (3-5/8)

Cirque Magique is terug en neemt ons wederom mee in hun magische wereld waar elektronische muziek één van de basisbehoeftes is. Op drie, vier en vijf augustus verwelkomen zij artiesten als Sven Väth, Luciano, Mano Le Tough, DVS1, etc. op het toverachtige circus in Ledegem. Naast een line-up om 'U' tegen te zeggen, verwent de organisatie ons dit jaar ook met een extra festivaldag.

In de wondere wereld van Cirque Magique, waar 'curiosa' dit jaar het thema is, vinden we drie verschillende stages terug: de mysterieuze main stage Imaginarium, de theatrale Circodrome en de nieuwe stage Kaleidoscope waar romantiek overheerst. Voor het design van de stages en het terrein gaat de organisatie in zee met Hexa Structures, Artescape en Locus Pocus deco.

Naast het brede aanbod aan elektronische muziek kunnen op Cirque Magique zowel groot als klein de circusartiest in zichzelf ontdekken. De ongelofelijke artiesten van Circodans brengen dit jaar hun interactieve circusvoorstellingen naar de CM-arena, iets waar je als bezoeker een groot deel van kunt uitmaken. Hou je ogen dus zeker open voor deze jongens en meisjes op het evenement.

Dat Cirque Magique één van de coolste festivalconcepten van ons land is, wisten we al langer. Naast de beleving rond hun evenement probeert de organisatie het leven van de festivalbezoeker ook zo makkelijk mogelijk te maken. Zo doen dit door voor het tweede jaar op een rij samen te werken met FestiTent en opnieuw gebruik te maken van een cashless betaalsysteem op het terrein.

Wij zijn alvast aan het aftellen naar de komende editie van Cirque Magique. Nog geen tickets? Klik dan hier.

 
Ontdek meer...Festival
Artiesten in dit artikel