GTA V's nieuwe dlc neemt een duik in het nachtleven

De razend populaire game GTA V van uitgever Rockstar komt op de proppen met een nieuwe dlc die spelers de mogelijkheid geeft om eigenaar te worden van een nachtclub die de hij of zij volledig zelf kan beheren. Een van de nieuwigheden in de dlc zijn het vrijspelen van de dj’s voor het nachtelijk huis van vertier. Uiteraard gaat het niet om om het even wie, Rockstar heeft een mooie selectie gemaakt van gefeaturede artiesten. Sterren van de show zijn niemand minder dan Solomun, Dixon, Tale of Us en The Black Madonna.

Elke verkrijgbare artiest dient vrijgespeeld te worden door hun specifieke missies te voltooien vanaf de datum dat ze beschikbaar worden gemaakt in het spel Om er nog een schepje boven op te doen komt elke dj met een eigen mixtape of zelfs nieuw materiaal. Zo kwam Solomun onlangs met een nieuwe EP Costumer is king en zal Tale of Us  stukken laten horen van een nieuw aankomend album.

Deze dlc voegt in éen klap ook nog een nieuwe radiozender toe aan het spel die de naam Los Santos underground radio (ls-us) zal dragen, hierop zullen de nieuwe mixes te horen zijn.